vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

AUDIO/ Directorul unui spital din Vâlcea înjură o asistentă și o amenință: „Te joc în picioare”

Directorul Spitalului de Psihiatrie din Drăgoești, Edward Stanca, a ajuns în mijlocul unui scandal în care mai este implicată o salariată a spitalului. Bărbatul o jignește pe angajată și o amenință într-un mod grosolan.

Transcrierea dialogului:

Manager Spital Dragoesti, Edward Stanca: Marș acasă, vrei să-ți dau două după cap? Îți dau una în ochelari, îți zboară fața. Handicapato! Baga-ți mințile în cap, ca te joc în picioare!

Policlinica Buna Vestire Craiova

Angajata Spital: Sa-mi spuneți de ce ma jucați în picioare?

Manager Spital Dragoesti, Edward Stanca: De ce te joc?

Angajata Spital: Sa nu dați în mine! (se aude un zgomot, posibil de la o lovitura…)

Manager Spital Dragoesti, Edward Stanca: Marș jigodia dracu!  Și pe Mustata îl… și pe fie-ta o dau la albanezi, sa ți-o f…

Angajata Spital: Vai de capul meu…

Directorul Spitalului de Psihiatrie din Drăgoești a recunoscut faptul că pe înregistrare se aude vocea lui. Totuși, acesta susține că s-a împăcat cu femeia pe care o amenința, iar înregistrarea a ajuns în presă, pentru că cineva ar fi vrut să îi facă rău.

Este vocea mea, e adevărat. Am avut o discuție mai aprinsă cu o salariată a spitalului, dar s-a întâmplat de mult. Între timp ne-am împăcat, dar înregistrarea a ajuns la o altă persoană care a dat-o în presă. Cineva vrea să îmi facă rău”, a declarat managerul Stanca, pentru gazetavalceana.ro.

foto: gazetavalceana.ro

Politica