joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Video/”Romeo” și „Julieta”, amendați în Craiova. Scandal în stradă

O iubire interzisă de familie, o tânără băgată cu forța într-o mașină, spun martorii, amorezi amendați pentru că ar fi trebuit sa fie în carantină, în alt județ. S-a întâmplat în Craiova, în a doua zi de Paști, două familii făcând scandal în plină stradă.

Este vorba despre o tânără de 21 ani din Dabuleni, Dolj, un bărbat de 32 ani din Moreni, Dâmbovița și familiile acestora.

Incidentul a fost observat de un polițist și un jandarm care se aflau în zonă si și-au chemat și colegii în ajutor. Protagoniștii scandalului au fost duși la secție și au povestit că totul a început de la faptul ca familia tinerei nu era de acord cu relația pe care o avea cu bărbatul din Moreni.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Nimeni nu a vrut sa facă plangere, așa că toți au plecat liniștiți la casele lor. Amorezii au fost insa amendati. Ar fo trebuit sa fie în carantină, în Dâmbovița.

„Un polițist din cadrul Secției 5 Poliție Craiova și un jandarm din cadrul GJMb Craiova, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe strada Toporași din localitate, unde efectuau legitimarea unei persoane, au observat pe strada Nicolae Titulescu la intersecție cu strada Maria Tănase, mai multe persoane care păreau a avea un conflict și o tânăra care solicita ajutor.

Imediat, patrula a pornit către zona respectivă, solicitând totodată sprijinul altor echipaje de poliție aflate în serviciu.

La fața locului au ajuns imediat mai multe echipaje de poliție din cadrul Poliției Municipiului Craiova, care au condus persoanele în cauză la sediul poliției pentru stabilirea situației de fapt.

În urma audierilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că între o tânăra de 21 de ani, din Dabuleni și un bărbat de 32 de ani, din Moreni, județul Dâmbovița, pe de o parte și familia tinerei, respectiv mama, fratele, sora și soțul surorii acesteia pe de alta parte a izbucnit un conflict verbal.

Totodată, polițiștii au stabilit ca neînțelegerile dintre persoanele în cauză, ar fi pornit de la faptul că familia tinerei nu ar fi fost de acord ca aceasta să aibă o relație cu bărbatul respectiv.

La sediul poliției, tânăra a declarat ca nu dorește să depună plângere și că nu a fost victima vreunei infracțiuni, refuzând totodată emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că tânăra de 21 de ani și bărbatul de 32 de ani, figurau ca având dispusă măsura carantinării la domiciliu în localitatea Moreni, județul Dâmbovița, fiind astfel sancționați cu amendă în valoare de 1000 de lei fiecare, conform Legii 55/2020″, arată IPJ Dolj.

Politica