joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Două case din comuna Scoarța, cuprinse de flăcări

O vilă, o casă bătrânească și un spațiu comercial din localitatea Budieni, comuna Scoarța, au fost cuprinse de flăcări, marți dimineața. A fost nevoie de intervenția a 5 echipaje de pompieri pentru stingerea incendiului.

„Polițiștii din cardul Secției 6 Poliție Rurală Târgu Cărbunești au fost sesizați prin apel al 112 de către un bărbat de 61 de ani, din comuna Scoarța, cu privire la faptul că pe raza comunei Scoarța se manifestă un incendiu la două locuințe. La fața locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul IPJ Gorj care a constatat că la locuința unui bărbat, de 62 de ani din comuna Scoarța și a unei femei de 67 de ani, din aceeași localitate se manifesta un incendiu”, au transmis reprezentanții Poliției Gorj, conform igj.ro.

Conform oamenilor legii, cele două locuințe nu erau locuite, iar incendiul a fost stins de lucrătorii ISU Gorj. În urma incidentului nu au fost înregistrate victime omenești  și nu au fost puse în pericol alte locuințe. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor incendiului și pentru identificarea autorilor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

,S-a reușit stingerea unui incendiu de proporții în cartierul de rromi, Budieni, în această dimineață. Patru ore, cinci echipaje de pompieri s-au luptat cu flăcările iar un pompier, chiar de la noi din comună, a fost rănit, el a căzut când s-a rupt un planșeu. Au ars trei clădiri, o vilă cu etaj a familiei Predică, magazinul Cotriniti și o casă bătrânească cu etaj. S-au înregistrat doar pagube, nu victime. Nu se știe deocamdată de la ce au pornit flăcările. Meritul stingerii incendiului este al pompierilor. Le mulțumim”, a declarat primarul de Scoarța, Ion Stamatoiu, potrivit gorjeanul.ro.

foto: igj.ro

Politica