joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Iridex Group Salubrizare continuă distribuirea recipientelor de colectare a deșeurilor în perioada 04 – 07 Mai

Iridex Group Salubrizare continuă săptămâna care urmează, în municipiul Craiova, distribuirea recipientelor de colectare a deșeurilor pentru persoanele fizice care locuiesc la case. Distribuirea recipientelor de colectare a deșeurilor către locuitorii orașului Craiova care locuiesc la case, se va realiza astfel:

Marți, 04.05.2021: Str. Trotușului, Str. Cantonului (de la intersecția cu Trotușului până la intersecția cu Viilor), Aleea Trotușului, Str. Bariera Vâlcii (de la intersecția cu Bld. Dacia până la intersecția cu Vâlcelei pe sensul de mers), Str. Cerna, Str. Craioviței, Str. Florilor, Str. Grigore Alexandrescu, Str. Maria Tănase, Str. Pașcani, Str. Buzăului, Str. Razelm, Str. Sinoe, Str. Drobeta (de la intersecția cu Siretului până la intersecția cu Crângului), Aleea Târgului, Str. Dr. Constantin Severanu, Str. Dr. Dimitrie Gerota, Str. Popoveni (de la intersecția cu Râului până la intersecția cu Nicolae Romanescu), Str. Târgului, Str. Mihail Kogălniceanu, Str. România Muncitoare, Aleea Anul 1848, Str. Dionisie Eclesiarhul, Str. Frinarului, Str. Maramureș;

Miercuri, 05.05.2021: Str. Plopului, Str. Stejarului, Str. Cornului, Str. Mesteacănului, Str. Bariera Vâlcii (de la intersecția cu Vâlcelei până la intersecția cu Centura de Nord pe sensul de mers), Str. Albișoarei, Str. Renașterii, Aleea 1 Motru, Str. Lebedei, Str. Drobeta (de la intersecția cu Crângului până la intersecția cu Bld. Ilie Balaci), Str. Luminiței, Str. Padeșului, Str. Șușița, Str. Emil Racoviță, Str. Măceșului, Aleea 1 Corneliu Coposu, Str. Dragoslavele, Str. Pinului, Str. Buciumului, Str. Desnățui, Str. Gilortului, Str. Milcov;

Policlinica Buna Vestire Craiova

Joi, 06.05.2021: Str. Merișorului (de la intersecția cu Carpenului până la intersecția cu Aleea 2 Plopului), Aleea 1,2 Plopului, Str. Bariera Vâlcii (de la intersecția cu Centura de Nord până la intersecția cu Vâlcelei pe sensul de mers), Aleea Tabacu, Str. Poporului, Aleea 1,2,3,4,5,6 Doicești, Str. Carpați, Str. Maghiranului, Str. Teleajenului, Aleea 2 Popova, Str. Popova, Aleea Voinicului, Str. Mitropolit Firmilian, Str. Voinicului, Str. Cornului (de la intersecția cu Păstorului până la intersecția cu Rovine), Str. Nicolae Iorga;

Vineri, 07.05.2021: Aleea Merișorului, Str. Merișorului (de la intersecția cu Aleea 2 Plopului până la intersecția cu Centura de Nord), Aleea 3,4 Plopului, Str. Bariera Vâlcii (de la intersecția cu Vâlcelei până la intersecția cu Bld. Dacia pe sensul de mers), Str. Pictor Oscar Obedeanu, Str. Eroul Necunoscut, Str. Ineului, Str. Săcelu, Aleea 1,3 Popova, Str. Fântâna Popova, Str. Livezi, Str. 24 Ianuarie, Aleea Mamaia, Str. Bujorului, Str. Frații Buzești, Str. Mitropolit Nestor Vornicescu, Str. Dezrobirii.

Distribuirea recipientelor se va realiza individual de către echipajele noastre, în dreptul fiecărui imobil, pe baza actului de identitate și a informațiilor privind proprietarul casei și numărul de persoane care locuiesc la adresă. Persoanele care nu sunt găsite acasă pentru preluarea pubelelor sunt rugate să sune la numărul de dispecerat 0251.979 în intervalul orar 8:00 – 17:00, pentru a reprograma o vizită din partea echipei Iridex Group Salubrizare.

Persoanele care locuiesc în zona de case vor primi împreună cu recipientele de deșeuri și un pliant informativ (ghid pentru colectarea separată a deșeurilor) în care se regăsesc informații despre tipurile de deșeuri care trebuie precolectate în recipientele primite și cum se precolectează corect aceste deșeuri.

Programul de distribuire, pe străzi, va fi anunțat săptămânal, cu câteva zile înainte de predarea recipientelor, prin diferite mijloace de comunicare: pliante distribuite la fiecare casă, comunicate de presă și anunțuri postate pe rețelele de socializare, dar și pe site-ul propriu www.iridexsalubrizare.ro.

Politica