Conecteaza-te cu noi

Actualitate

3 jandarmi gorjeni au ales să doneze sânge și să salveze vieți

Publicat

pe

Trei jandarmi gorjeni s-au alăturat în mod voluntar donatorilor gorjeni de sânge, mergând la donare. Aceștia au dat curs apelului privind deficitul de sânge transmis în spațiul public.

Jandarmeria Gorj a colaborat cu Centrul de Transfuzii Sanguine Târgu Jiu, dar nu este pentru prima dată. Jandarmii au făcut un apel către cetățeni, pentru a se alătura acestor acțiuni benefice pentru comunitate.

„Printr-o bună colaborare cu Centrul de Transfuzii Sanguine Târgu Jiu, am desfășurat în decursul timpului numeroase campanii de donare de sânge, în care au fost implicați jandarmii gorjeni dar și membrii de familie sau vecini și prieteni ai acestora, ultima acțiune fiind organizată în perioada 15-19 februarie a.c., când am participat la efortul comun de a aduce speranță și încredere pentru cei a căror viață depinde de sânge.Vă adresăm rugămintea să continuăm împreună aceste acțiuni benefice comunității, să sprijinim pe cei aflați în suferință și lansăm apelul: Donează sânge! Salvează vieți!”, transmite Jandarmeria Gorj.

Continue Reading
Faceți clic pentru a comenta

LASĂ UN RĂSPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.