joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți. „Noi cu noi, ei cu ei!”. Directorul de la Apele Române Județene, Cosmina Stanomir-Neamțu, a fost angajat politic, prin detașare de la biroul parlamentar al deputatului PNL Virgil Popescu!

Cu ajutorul politicii și a pilelor tari, din consilier la cabinet parlamentar PNL,  a ajuns, fără concurs, director de instituție publică. Cosmina Giorgiana Stanomir, pe numele anterior Neamțu, actualul director la Sistemul de Gospodărire al Apelor Mehedinți, a aterizat în această funcție prin detașare din postul de consilier cabinet parlamentar deputat PNL Virgil Popescu. În urma verificărilor reiese că Stanomir Giorgiana Cosmina a fost angajată la cabinetul parlamentar al deputatului Virgil Popescu în data de 11 iulie 2017  iar în data de 21 februarie 2020 a fost detașată de aici în funcția de director la SGA Mehedinți. Pentru cei care nu știu, Cosmina Stanomir – Neamțu este o militantă liberală cu carnet de partid, ea deținând funcția de secretar general adjunct al PNL Mehedinți după cum reiese din declarația ei de interese. Totodată Cosmina Giorgiana Stanomir este și consilier local PNL în CL Drobeta Turnu Severin pentru perioada 2020-2024.

Averea directorului numit politic de PNL la șefia SGA Mehedinți
Averea directorului SGA Mehedinți, numit politic de PNL prin detașare de la cabinetul parlamentar al deputatului Virgil Popescu, Cosmina Stanomir, pe numele anterior Neamțu, este mică de tot. De fapt nu are niciun fel de avere ca să simplificăm lucrurile. Cel puțin așe reiese din declarația ei de avere postată pe site-ul SGA Mehedinți. Nu are terenuri, case, mașini, bani în bancă, acțiuni la firme, tablouri de valoare, bijuterii, nimic din toate acestea. Are doar veniturile anuale câștigate anterior de la cabinetul parlamentar al deputatului PNL Virgil Popescu, unde era angajată pe post de consilier parlamentar. Ei bine în calitate de consilier parlamentar, Cosmina Stanomir a obținut un venit anual de 25.032 de lei.

Politica