joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Liga 4 Mehedinți. Pandurii și Viitorul joacă în finală

Sezonul regular din Liga 4 Mehedinți s-a încheiat marți, după disputarea jocurilor din etapa a 6-a

În derby-ul rundei, Viitorul Șimian și Pandurii Cerneți au remizat, scor 2-2. Oaspeții au condus de fiecare dată, prin golurile lui Gheorghe Pele și Adrian Burcu, iar gazdele au egalat, la 1, din penalty, prin Cătălin Poenaru, apoi Marian Costea a stabilit rezultatul final. Pandurii câștigase jocul-tur cu 2-1, astfel că a încheiat sezonul regular pe primul loc, cu 16 puncte, cu 3 mai multe decât rivala din Șimian.
Campioana județeană se va decide însă astăzi, pe Stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin, când, de la ora 17:00, Pandurii Cerneți și Viitorul Șimian se vor duela, în finala mare, pentru locul care duce la barajul de promovare în Liga 3. În finala mica a minicampionatului de la Mehedinți se vor întâlni, tot joi, de la ora 17:00, dar pe stadionul „Ion Floricică” din Șimian, Avântul Bistrița și AS Noapteșa.

Din cauza timpului scurt impus de FRF pentru organizarea unui minicampionat, cu minimum 7 jocuri / echipă, dar și a faptului că meciurile nu se pot juca decât dacă jucătorii efectuează teste Covid, 18 AJF-uri n-au reușit să organizeze Liga 4.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Astfel, județele Gorj, Olt, Bihor, Alba, Harghita, Covasna, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Iași, Vrancea, Neamț, Galați, Brăila, Tulcea, Călărași, Dâmbovița, Giurgiu, precum și Municipiul București nu vor avea, pe 12 mai, reprezentantă la barajul interjudețean pentru promovarea în Liga 3.
Pe 9 mai va avea loc tragerea la sorți, fără a se ține cont de criteriul geografic. Meciul eliminatoriu este programat pe teren neutru. În cazul în care, din urnă, va fi extras un județ care nu a organizat Liga 4, reprezentanta de la Mehedinți va fi calificată automat în faza a II-a a barajului, programată pe 16 mai (turul) / 23 mai (returul), în care va întâlni una dintre echipele clasate pe locurile 9/10 în cele 10 serii din Liga 3.

Politica