vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Balș. Liceul „Petre Pandrea”, digitalizat din toamnă

Toți elevii și profesorii Liceului Teoretic „Petre Pandrea” din Balș își vor desfășura activitatea didactică în mediul online, prin prisma echipamentelor IT achiziționate cu fonduri europene.

Pandemia de Covid-19 a împins unitățile de învățământ să se adapteze învățatului în format digital, făcându-se astfel demersuri pentru cumpărarea echipamentelor de ultimă generație.

Astfel, prin diverse programe europene, școlile pot beneficia de laptopuri și tablete cu ajutorul cărora profesorii să predea, iar elevii să învețe. La fel se întâmplă și în cazul Liceului „Petre Pandrea” din Balș, unde prin Programul Operațional Competitivitate vor fi cumpărate echipamente IT pentru toți elevii și profesorii, sălile de clasă fiind și ele digitalizate, scrie realitateaoltului.ro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„În 26 martie s-a semnat printre primii beneficiari din țară contractul de finanțare privind dotarea cu tehnologie digitală a tuturor sălilor de clasă, tablete pentru toți elevii și laptopuri pentru toți profesorii în sumă totală de 2 milioane lei. Astfel, prin Programul Operațional Competitivitate, școala noastră intră din toamnă într-o nouă epocă, cea digitală. Acest lucru este însoțit de programele de pregătire profesională în domeniul pedagogiilor digitale pentru toți profesorii, prin providerii de formare naționali – programul EduNetworks, dar și europeni, prin acreditarea Erasmus+ obținută în acest an”, a transmis conducerea liceului, potrivit sursei citate.

Politica