Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Jandarmii vâlceni donează sânge

Publicat

pe

Aproximativ 60 de jandarmi din județul Vâlcea donează sânge la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Râmnicu Vâlcea. Aceștia își doresc să aline suferința celor aflaţi, fără voia lor, în situații dificile.

„În această perioadă trăim vremuri grele care ne determină să devenim mai puternici, să prețuim mai mult persoanele care ne înconjoară și să oferim ajutor de fiecare dată. Cu aceste gânduri în minte, în jur de 60 de jandarmi vâlceni participă benevol, la activitatea de donare de sânge în cadrul Centrului Regional de Transfuzie Sanguină Rm. Vâlcea, cu scopul de a-și aduce contribuția la alinarea suferinței celor aflaţi, fără voia lor, în situații dificile”, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Vâlcea.

Jandarmii vâlceni nu donează sânge pentru prima dată și îi invită pe cetățeni să ia și ei partea la o astfel de acțiune, pentru că pot fi salvate cât mai multe vieți.

„Cei mai mulți dintre colegii noștri din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vâlcea nu participă pentru prima oară la o astfel de activitate. Le mulțumim celor care și-au arătat disponibilitatea pentru a se implica în această inițiativă onorabilă și totodată dorim să lansăm o invitație cetățenilor, să  oferim împreună un suport pentru sănătatea celor aflați în suferință, să donăm sânge și să salvăm cât mai multe vieți!”, au mai transmis reprezentanții Jandarmeriei Vâlcea.

Continue Reading