joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiova. Încep lucrările de canalizare în cartierul Izvorul Rece

 Constructorul care a câștigat licitația pentru Contractul de Lucrări 02 – Reabilitare și extindere rețele de apă și canalizare în zona de Vest a Municipiului Craiova a demarat, astăzi, lucrările și în cartierul Izvorul Rece. Trei echipe de muncitori au început deja săpăturile pentru introducerea rețelei de canalizare, se arată într-un comunicat al primăriei.

 “Au început lucrările de canalizare și în cartierul Izvorul Rece, de astăzi, iar în cartierul Făcăi se vor finaliza imediat ce pânza freatică, ridicată ca urmare a ploilor din ultima perioadă, va permite reluarea lucrărilor. Este, oricum, o chestiune de zile până ce întreg cartierul Făcăi va fi racordat în totalitate la rețeaua de canalizare.

Suntem în discuții avansate și cu firma Distrigaz pentru a găsi soluția de racordare la gaze a cartierelor de periferie, fiindcă am prins bani în bugetul localității ca să demarăm lucrări de asfaltare, imediat ce se finalizează lucrările la utilități. În același timp, se lucrează și la aducțiunea Firului 2 Isvarna, pe mai multe tronsoane din județele Gorj și Dolj, astfel încât, în doi ani, craiovenii să beneficieze de apă de izvor de cea mai buna calitate”, a declarat Lia-Olguța Vasilescu, primarul municipiului Craiova.

Policlinica Buna Vestire Craiova

  Lucrările aferente contractului „DJ-CL-02 Reabilitare și extindere rețele de apă și canalizare în zona de Vest a Municipiului Craiova” vizează peste 4.000 de locuințe și cuprind reabilitarea rețelei de alimentare cu apă în zona de vest a municipiului Craiova pe o lungime totală de 3.872 metri, dar și extinderea rețelei de canalizare pe o lungime totală de 58.112 metri, incluzând 3.255 de racorduri și 1.484 cămine de vizitare.

Politica