miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Studenții și angajații din zeci de universități americane, obligați să se vaccineze anti-Covid

Peste 30 de universități din Statele Unite ale Americiii au anunțat că nu le vor permite studenților să se întoarcă la cursuri dacă nu s-au vaccinat anti-COVID.

„Statul California a fost un lider în administrarea vaccinurilor anti-COVID-19 și primirea vaccinului de către californieni a dus la o reducere semnificativă a transmiterii COVID-19 în statul nostru”, susține cancelarul California State University, Joseph Castro, într-un comunicat remis presei.

„Vom continua să încurajăm puternic toți membrii comunităților noastre universitare să primească un vaccin anti-COVID-19 de îndată ce le este disponibil”, a adăugat oficialul.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Universitățile din California s-au alăturat unei liste în continuă extindere a instituțiilor de învățământ superior care vor introduce vaccinarea anti-Covid obligatorie în aces an universitar.

Printre acestea se numără unele dintre cele mai prestigioase universități americane precum Yale, Stanford, Georgetown, Emory și Universitatea George Washington, potrivit realitatea.net care citează CNBC.

Universitățile Duke, Brown, Notre Dame, Syracuse, Cornell, Rutgers, DePaul și Ithaca College au făcut, și ele, anunțuri similare.

Politica