vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Doi minori din Gorj s-au îndrăgostit și au fugit de acasă, spre groaza părinților

Un băiat în vârstă de 15 ani, din Târgu Jiu și iubita lui, cu doi ani mai mică au fugit de acasă. Părinții acestora, speriați, au cerut ajutorul poliției din localitate și și-au dat copiii dispăruți. Oamenii legii au pornit căutările și i-au găsit pe cei doi îndrăgostiți în localitatea Țânțăreni.

Inițial, la data de 23 aprilie, poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați de un bărbat de 43 de ani, din localitate, cu privire la faptul că în data de 22.04.2021, în jurul orei 20.00, fiul său minor a plecat în mod voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.

În același timp, polițiștii au mai fost sesizați de o femeie de 33 de ani, din comuna Bălănești, care locuiește fără forme legale în municipiul Târgu Jiu, cu privire la faptul că fiica sa minora, Cîrstioc Fabiana Sorina, de 13 ani, cu același domiciliu, a plecat în mod voluntar de la domiciliu în noaptea de 23 aprilie, în jurul orei 00.00 și nu a mai revenit.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Din verificările efectuate de polițiști a reieșit faptul că cei doi minori ar fi plecat împreună. Ambii au fost puși în urmărire la nivel național, iar polițiștii au efectuat verificări pentru identificarea lor. Tinerii erau cunoscuți cu plecări repetate de la domiciliu.

foto: igj.ro

Politica