vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tichete de Paște pentru slătineni

Peste 4.000 de slătineni vor beneficia de tichete sociale de Paște, ce urmează a fi împărțite de astăzi, 22 aprilie.

Tichetele sociale, în valoare cumulată de 100 lei/beneficiar, vor putea fi utilizate pentru achiziționarea de produse alimentare, produse de curățenie și igienă corporală sau a locuinței, produse farmaceutice, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte.

Potrivit reprezentanților Primăriei Slatina, procesul de distribuire a tichetelor se va realiza cu ajutorul Poștei Române.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Din numărul total de 4.403 cereri depuse inițial de către persoanele vizate, respectiv persoane cu handicap grav/accentuat și pensionarii cu un venit lunar net de maximum 1.200 lei, vor primi propriu-zis tichetele sociale menționate un număr de 4.348 persoane.

Acțiunea de depunere a cererilor pentru tichetele sociale s-a derulat în perioada 1 – 26 februarie, persoanele din grupul țintă având posibilitatea de a folosi în acest sens fie unul dintre cele zece puncte amenajate pe raza întregului oraș, fie electronic la adresa [email protected]”, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Slatina.

Slătinenii vor putea folosi tichetele în 136 de unități comerciale de pe raza municipiului. Lista completă a acestor unități comerciale va fi atașată fiecărui tichet social ce va fi distribuit beneficiarilor.

Totodată, lista  poate fi consultată online și pe site-ul Primăriei municipiului Slatina – www.primariaslatina.ro, rubrica „Informații de interes public”.

Politica