joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 21 aprilie 2021: Taurii sunt plini de energie

Berbec

Nativii zodiei Berbec au nevoie de puțină liniște pentru a medita și a-și pune ordine în gândurile lor; acest fapt se datorează modului alert de viață pe care l-au avut în ultima vreme. Spre seară, nativii zodiei Berbec vor avea o întâlnire cu persoanele apropiate din jurul lor.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ai foarte multă energie și, deși știi că ai undă verde pentru a demara afacerea, graba stă departe de tine. Vrei să pui la punct ultimele detalii, să gândești bine fiecare pas, deoarece investiția va fi destul de mare și vrei să fii cât de poate de pregătit. Ia-ți tot timpul de care ai nevoie, dar știi deja că poți acționa.

Gemeni

Răspunsul sufletului tău este unul pozitiv. Ascultă-ți intuiția și oferă-ți oportunitatea de a fi fericit! Doar fii fericit și lasă-te în voia sentimentelor frumoase pe care le simți. Nu e nimic greșit în ceea ce faci, nu e interzis prin lege să iubești. Nu porți tu nicio vină, dar destinul vrea tot ce e mai bun pentru tine, de ce refuzi darul?

Rac

Te pregătești de petrecere, un eveniment în care e nevoie de pricepere și spirit organizatoric. Planuri peste planuri și o energie debordantă te vor ține în priză până când va trece toată nebunia frumoasă. O groază de amintiri îți vor invada mintea de acum înainte. Vei avea parte de bucurie, zâmbet și multă iubire pe care o ai de dăruit tuturor celor dragi. 

Leu

Ai reușit tot ce ți-ai propus, iar la cum ești de decis, ai putea spune că vei începe imediat să faci altceva. Planul tău este să te bucuri de tot ce e mai frumos, să ai tot ce aveți nevoie tu și ai tăi pentru o viață lipsită de griji. Nu transforma banii într-un scop, ei sunt doar un mijloc, o cale de a ajunge acolo unde vrei, dar bucuria și iubirea celor dragi le poți simți, niciodată cumpăra cu bani.

Fecioară

Nativii zodiei Fecioară doresc să petreacă cât mai mult timp acasă, în sânul familiei lor. În această zi, acești nativi ai zodiacului își caută liniște interioară, iar petrecând timp cu cei din familie, se poate să găsească anumite răspunsuri pe care le căutau de ceva timp.

 Balanță

Să oferi ajutorul este admirabil însă nu oferi mai mult decât ești capabil să o faci. Anumite schimbări țin să apară, dar trebuie privite obiectiv. Dacă ceva nu funcționează precum ai plănuit, nu-ți pierde încrederea. Este doar un test pe care îl vei trece cu brio. Fii deschis propunerilor, se anunță o perioadă romantică!

 Scorpion

Ai primit un răspuns, unul mult așteptat, iar încrederea pe care ai căpătat-o în viitor nu te mai lasă deloc să cedezi. Ai intrat în horă și trebuie să joci până la capăt. Mult a fost, mult mai este, dar nu te lăsa copleșit, ci înarmează-te cu răbdare și nu lăsa nicio zi să treacă fără ca tu să lucrezi la ceea ce-ți dorești, la visul care ți-a răpit somnul în atâtea nopți.

Săgetător

Este posibil ca nativii zodiei Săgetător să treacă printr-o perioadă puțin dificilă, neputând să se exprime întocmai cum își doresc; pentru această zi li se recomandă foarte multă răbdare, pentru a nu intra în discuții contradictorii cu persoane apropiate, potrivit horoscop 21 Aprilie 2021.

Capricorn

Nativii zodiei Capricorn vor lua o decizie importantă astăzi, care le va schimba venitul financiar; este posibil să își găsească un nou loc de muncă sau chiar să obțină un plus la venitul financiar.

Vărsător

Nici nu te așteptai la un alt răspuns, decât afirmativ, căci ți-ai dorit mult să faci un pas foarte mare care-ți schimbă cu totul percepția asupra vieții. Îți schimbă prioritățile din prezent, dar și viitorul. Totul se va lumina în viața ta. Meriți tot ce e mai bun!

Pești

Ești pus la grea încercare, iar asta se va vedea încă de dimineață. Vei reacționa din impuls, vei certa, dar te vei și certa cu toată lumea astăzi. Atenție la cuvintele dure pe care le poți exprima fără să realizezi că rănești oameni nevinovați care chiar vor să te ajute. Va trece totul, se vor rearanja piesele problemei și vei vedea și rezolvarea simplă.

Politica