miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Turiștii care ajung în Deltă trebuie să prezinte test sau dovada vaccinării

Administratorii de hoteluri și pensiuni îi sfătuiesc pe turiștii care ajung de 1 Mai și de Paște în Delta Dunării să aducă o dovadă a faptului că sunt vaccinați, iar celor care nu s-au imunizat încă, li se oferă un test rapid gratuit.

Investitorii din Deltă spun că abia așteaptă să-și primească turiștii și le promit că vor avea o vacanță sigură pentru sănătatea lor.

 „Dacă sunteți vaccinați, minunat, arătați-ne o dovadă. Dacă aveți anticorpi, minunat, arătați-ne o dovadă. Dacă nu, avem aici teste rapide, neinvazive și îi rugăm pe toți să se testeze, dacă se poate înainte, dacă nu, la sosire, în așa fel încât să știm că toți care sunt aici sunt în zona de siguranță”, a declarat Dragoș Anastasiu, antreprenor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Proprietarii de pensiuni din județul Tulcea au fost surprinși să constate ca rezervările pentru vacanța de 1 Mai și Paște au fost făcute la începutul lunii aprilie.

 „Avem 21 de camere si la acest moment sunt peste trei sferturi rezervate pentru perioada respectiva”, spune Dan Ghinescu, director de hotel, citat de Digi24.

De Paște si 1 Mai, în Delta Dunării, pentru trei zile de cazare, cu mic dejun, cină și masă festivă incluse, prețurile pornesc de la 800 de persoană și pot ajunge până la 2000 de lei.

Politica