Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Mehedinți. Traficul prin vama PF1, suspendat temporar noaptea

Publicat

pe

Cine vrea să tranziteze  prin vama cu Serbia de la Porțile de Fier I din județul Mehedinți trebuie să știe că nu o poate face la orice oră, în această perioadă.

Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara a fost informat, prin Punctul de Contact Porţile de Fier I, de către autorităţile sârbe, despre faptul că pe teritoriul Serbiei se efectuează lucrări la podul ce face legătura între Punctul de Frontieră Djerdap I (Serbia) – Punctului de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I (România).

Astfel, traficul rutier prin punctul de frontieră va fi suspendat temporar pe timpul nopţii, după următorul orar: în data de 20.04.2021, ora 22.00 – 21.04.2021, ora 05.00 (ora Republicii Serbia) și în data de 21.04.2021, ora 22.00 – 22.04.2021,ora 05.00.

„Vă informăm că Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Timişoara ține permanent legătura cu autoritățile de frontieră sârbe și dispune toate măsurile aflate în competență, astfel încât, la reluarea traficului, controlul de frontieră să se desfăşoare fluent și operativ. În continuare, recomandăm cetăţenilor români şi străini care doresc să tranziteze frontiera națională prin Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I în acele intervale orare, să folosească celelalte puncte de frontieră deschise în regim internaţional de la frontiera cu Serbia (PTF Porţile de Fier II – jud. Mehedinţi; PTF Naidăş – jud. Caraş Serverin; PTF Moraviţa şi PTF Jimbolia – jud. Timiş) și să consulte aplicaţia Trafic on-line, disponibilă pe pagina de internet a Poliției de Frontieră – www.politiadefrontiera.ro”, a anunțat purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră Mehedinți, agentul șef  Corina Moraru.

Continue Reading