vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 20 aprilie 2021: Racul va fi pus în situații dificile

Berbec

Nativii zodiei Berbec vor resimți nevoia de a-și lua o scurtă pauză, fiind copleșiți de toate activitățile pe care le-au avut. Acum este momentul ca acești nativi ai zodiacului să se relaxeze și să culeagă roadele muncii lor.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Va fi nevoie să pleci pe nepusă masă din echipa cu care lucrai, iar asta te va dezamăgi pe deplin. Adevărul se va afla curând, așa că nu ai nici măcar un motiv să rămâi supărat vreme îndelungată. Oricum vei avea oportunitatea să lucrezi la altceva, pentru care vei felicitat de către șefi. 

Gemeni

Este posibil ca nativii zodiei Gemeni să se simtă copleșiți de lucruri aparent nesemnificative, ceea ce îi poate deruta și le poate schimba cu totul planul pentru această zi. Este important ca acești nativi ai zodiacului să își păstreze calmul pentru a reuși să treacă cu bine peste această zi.

Rac

Vei avea nevoie de toată stăpânirea de sine pentru a putea face față situațiilor dificile. Când vin, vin toate odată, dar calmul, adevărul și dovezile te vor ajuta să elucidezi mistere pentru care ești privit cu sprânceana foarte ridicată. Nimeni nu are curajul să te susțină, deși mulți știu adevărul pe care-l susții fără pic de teamă în fața tuturor. Fii fără grijă, căci foarte repede se va uita incidentul.

Leu

Există posibilitatea ca tu să rămâi singur într-o situație în care îți ridică serioase semne de întrebare. Niște cuvinte negândite, interpretate greșit, vor duce totul în extrema cealaltă: vei trage anumite concluzii în pripă, vei suferi din cauza dezamăgirii. Îți sugerăm să renunți la tot ce zici că e „foarte sigur”. Graba strică totul, așa că rămâi liniștit, iar lucrurile se vor așeza fără ca tu să te dai peste cap.

Fecioară

Starea apăsătoare de pe la serviciu te va scoate ritm. Conflictul cu unul dintre șefi îți va strica toată ziua, vei munci fără tragere de inimă, te vei simți secătuit de puteri, numai bun să strici tot, îți fuge mintea în toate părțile și parcă încă mai auzi țipetele și acuzele. Lasă ceea ce a fost știau  concentrează-te pe ceea ce este în fața ta.

Balanță

Chiar dacă ești propriul tău șef, cei pe care îi ai alături te vor face să-ți pierzi cumpătul. O eroare este pe cale să arunce în aer toată munca voastră de până acum. Astrele îți sugerează să te calmezi, căci oricine ar fi putut fi în situația celui care, din neatenție, a comis greșeala. Trebuie să te gândești la ce anume este mai important acum: să vă certați sau să vă mobilizați și să duci totul la capăt?

Scorpion

Este dificil să lucrezi cu atâția oameni pe care trebuie să îi convingi de propriile idei și viziunea pe care o ai într-o anumită situație. De această dată, deși este greu, vei reuși să atragi de partea ta multă lume, iar asta te va încânta, dar, mai mult decât atât, te va ajuta să muncești cu o și mai mare motivație.

Săgetător

Săgetătorii simt nevoia de o transformare, de o schimbare, deoarece consideră că se află pe pasul de a urca încă o treaptă importantă în viața lor. Acești nativi ai zodiacului se bucură de susținerea partenerului de viață în tot ceea ce doresc să realizeze.

Capricorn

Doar pentru că ai nevoie de bani în plus accepți compromisul și vei face și munca altora. Însă, totul va ieși la iveală, iar toată lumea va crede că intenția ta este alta decât nevoia de bani. Vei putea discuta cu șeful, iar el te va ajuta cu suma de care ai nevoie. Respiri ușurat, acum poți să îți vezi de treabă fără nicio grijă.

Vărsător

Te vei simți rău, descurajat și dezamăgit de majoritatea persoanelor din jurul tău. S-au adunat multe, dar lasă răzbunarea pentru cei care nu dispun de alte „arme” pentru a ieși la liman. Crede în tine însuți, căci confuzia este cea care a adus și descurajarea pe care o simți. 

Pești

Te confrunți cu o situație imposibilă, iar astăzi te vei simți atât de obosit, pe șefi parcă nimic nu îi mai mulțumește, iar tensiunea care plutește în aer este cea care te demoralizează cel mai tare. Ferește-te de deciziile luate în pripă, căci nu prea ai de ales în acest moment! Trebuie doar să păstrezi tăcerea și să mergi mai departe fără niciun regret.

Politica