joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

A fost publicat setul 7 al testelor de antrenament pentru Evaluarea Națională 2021, la Limba și literatura română

Testele de antrenament pentru examenul de Limba și literatura română pe care elevii de clasa a VIII-a îl vor susține în Evaluarea Națională 2021, setul 7, au fost publicate astăzi, 19 aprilie, de Ministerul Educației. 

Centrul din subordinea Ministerului precizează că astăzi, 19 aprilie, publică doar testele de antrenament pentru Limba și literatura română. Urmează ca marți, 20 aprilie 2021, să publice și testele de antrenament – setul 7 – la Matematică. Miercuri, 21.04.2021, Centrul va publica testele de antrenament pentru Limba și literatura maternă, setul 7. Baremele de evaluare pentru toate disciplinele vor fi publicate vineri 23.04.2021.

Testele de antrenament pentru Evaluarea Națională 2021 sunt concepute pe baza noilor programe școlare și au ca obiectiv pregătirea elevilor pentru susținerea noului tip de examen, care are o structură diferită de cea a examenelor din anii trecuți, scrie edupedu.ro Modelele de subiecte pentru Evaluarea Națională sunt concepute de instituția din subordinea Ministerului Educației care elaborează și subiectele de la toate examenele naționale.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Evaluarea Națională 2021 este un examen care se susține pentru prima dată după o nouă programă, de către elevii care au învățat după un nou curriculum bazat pe competențe, nu pe conținuturi.

Instituția a lansat până acum 6 seturi de teste de antrenament pentru Evaluarea Națională și Bacalaureat, începând cu data de 22 februarie 2021.

Politica