joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 18 aprilie 2021. Pe Berbeci îi așteaptă o surpriză de la o persoană îndepărtată

Berbec

Cineva pe care nu l-ai mai văzut de mult timp sau cu care nu ai mai vorbit demult îți va oferi o surpriză foarte plăcută. Vei discuta mult timp și adevărul este că vei uita câteva ranchiuni.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Nu ezitați să spuneți ceva pe care îl considerați important astăzi, chiar dacă pare ciudat sau nepotrivit, pentru că, în ciuda tuturor, latura dvs. cea mai romantică există. Aşadar, faceţi acest pas, dacă doriți ca cineva cu totul special să știe ce credeți sau ce simțiți. Va fi foarte bine. 

Gemeni

Nu ar trebui să lăsați pe cineva să vă ceară acum să luați o decizie financiară, indiferent despre cine e vorba. Trebuie să vă măsurați forțele, deoarece veți avea nevoie de ele pentru a realiza un proiect care a fost oprit, fără a putea să îl evitați. 

Rac

Astăzi sunteţi calm şi veţi putea evalua anumite aspecte și privi spre viitor cu un pic mai multă liniște sufletească. Reluați o anumită activitate care vă va aduce bunăstare și care vă va ajuta și la reducerea tensiunilor.

 Leu

Deşi este încă week-end, va trebuie să fii disponibil pentru a ţine legătura cu șefii sau colegii, oameni din mediul tău profesional care nici nu îți plac prea mult. Dar va trebui să lucrați și cu un tonus bun. În acest fel, lucrurile vor merge mult mai bine. 

Fecioară

O sesiune online de activități ușoare de sport sau yoga va veni perfect astăzi pentru a vă echilibra mintea și corpul, dar și pentru a simți că sunteți departe de anxietate și stres. 

Balanţă

Dacă orice sursă de venit sau o mică colaborare care ți-a adus bani a dispărut din peisajul tău, ar trebui să ajustezi puțin mai mult bugetul. Totul, nu e cazul să-ți faci griji, pentru că în scurt timp se va deschide o altă ușă. 

Scorpion

Astăzi este indicat pentru tine să încerci să te depărtezi de tot zgomotul din jurul tău, deci este mai bine să te deconectezi de la telefon și să stai pentru a-ți lăsa mintea să rătăcească relaxată. La fel, poţi vizita un loc plăcut care îți aduce pace interioară.

Săgetător

Ați avut o experiență destul de intensă din cauza anumitor circumstanțe, dar momentul care poate a fost trist sau greu de gestionat v-a dat o învățătură și perspectiva modului în care lucrurile merită cu adevărat. 

Capricorn

Există încă multe de făcut și nu poți aștepta ca alții să facă pentru tine. Cineva te va face să vezi astăzi și nu ar trebui să fii supărat pe ea, ci, dimpotrivă, ar trebui să mulțumești pentru tot, pentru orice părere motivată. 

Vărsător

Unele lucruri sunt mult mai grave decât crezi și astăzi îți vei da seama că nimeni nu-ţi spune nimic fără un motiv anume. Veți găsi multă afecțiune, dar asta înseamnă și să faceți un efort în acest sens. 

Peşti

Nu vei mai avea acea neliniște care te ocupa prea mult timp în viața ta și cu siguranță te vei simți mai liber să faci ceva ce nu ai putut face de ceva timp. Fizic ești, de asemenea, mult mai bun, mai puternic. 

Politica