vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Magazinele „second-hand“ din centrul orașului Târgu Jiu vor fi închise

Magazinele de tip „second hand” din zona centrală a municipiului Târgu Jiu nu vor mai funcţiona. Decizia a fost luată de Consiliul Local al orașului, în urmă cu aproximativ un an şi jumătate. Administratorii au fost notificaţi de către Poliţia Locală cu privire la faptul că în perioada următoare trebuie să sisteze acest tip de activitate. Astfel, aceste magazine vor mai funcționa doar câteva luni.

„Există o hotărâre a Consiliul Local Târgu Jiu, care prevede că, în cel mult doi ani, magazinele de tip second hand din zona centrală trebuie să-şi înceteze activitatea sau administratorii au posibilitatea să îşi schimbe obiectul de activitate. Societăţile comerciale au fost şi sunt notificate de Poliţia Locală. Această hotărâre va fi dusă la la îndeplinire“, a spus primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, conform adevărul.ro.

Edilul din Târgu Jiu susține că această hotărâre a fost luată și după anumite discuții purtate cu tinerii din oraș. Aceștia și-ar dori mai multe terase în zona centrală.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Scopul acestei hotărâri a fost ca municipiul Târgu Jiu să nu aibă o imagine negativă, prin astfel de activităţi. În plus, am discutat cu tinerii şi mi-au spus că doresc ca zona să fie de promenadă şi cu multe terase“.

Politica