vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Video/ Bărbat, căutat de scafandri în zona Podului Olt

Update/ Bărbatul a fost găsit după mai bine de patru ore de căutări. Trupul neînsuflețit al acestuia a fost adus la mal, decesul fiind constatat de medicul Serviciului de Ambulanță Județean.

Scafandrii l-au găsit în zona unui picior al podului, unde adâncimea apei este de peste zece metri. Totodată, temperatura apei nu depășește 8 grade Celsius.

Olteanul a ales să se sinucidă, iar actul a fost premeditat, scrie adevaruldeslatina.ro. Și-a sunat soția și anunțat-o că vrea să se arunce de pe pod, chiar înainte cu două ore de tragedie. Motivul care l-ar fi împins pe bărbat să se sinucidă ar fi fost un diagnostic medical pe care îl suporta cu greu,

Policlinica Buna Vestire Craiova

Vestea tristă i-a șocat pe apropiați, mai ales că familia sa era văzută drept una unită, fără probleme. Bărbatul a lăsat un urmă soția și doi copii, un băiat și o fată.

Un bărbat de 48 de ani din localitatea Vulpeni este căutat în acest moment de echipele de scafandri în râul Olt, în apropierea Podului.

Potrivit ISU Olt, bărbatul s-ar fi sinucis azi-dimineață.

„Echipaje din cadrul ISU Olt și ISU Dolj, cu autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare, un echipaj SMURD, o autospecială pentru transport scafandri și echipamente la locul intervenției, din cadrul ISU Dolj, două autospeciale pentru primă intervenție și două bărci cu motor, acționează în zona Podului Olt, pentru căutarea unui bărbat, posibil înecat”, a transmis Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt ISU Olt.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

Politica