vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Servicii medicale performante la Spitalul din Corabia, decontate prin CAS

Un aparat de radiologie, unul de osteodensitometrie și un computer tomograf vor fi disponibile în cadrul Spitalului din Corabia, printr-un parteneriat cu Casa de Asigurări de Sănătate.

Potrivit municipalității, persoanele asigurate vor beneficia în mod gratuit de aparatura de ultimă generație din spital, pe baza unei trimiteri de la medicul de familie. În ceea ce privește persoanele neasigurate, serviciile vor fi puse la dispoziție contra cost.

„Spitalul Orășenesc Corabia a introdus în contractul cu Casa de Asigurări de Sănătate trei aparate medicale de ultimă generație: aparat de radiologie, aparat pentru osteodensitometrie și computerul tomograf . Aparatura este deservită de personal medical specializat iar, pentru persoanele asigurate, serviciile medicale paraclinice sunt prestate pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie sau medicul specialist a(pentru computerul tomograf). Pentru persoanele neasigurate serviciile sunt contra cost”, au transmis reprezentanții Primăriei Corabia.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica