miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ludovic Orban: PNL îl sprijină în continuare pe Florin Cîțu

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat miercuri că, pentru liberali nu există o altă soluție politică decât continuarea actualei coaliții iar USR PLUS trebuie să desemneze un ministru responsabil” care să-i ia locul lui Vlad Voiculescu.

”Decizia de susținere ca premier a lui Florin Cîțu a fost o decizie a PNL și a partidelor din coaliție. Schimbarea premierului nu poate fi decisă decât tot de coaliție. În ce privește PNL, îl sprijin în continuare pe Florin Cîțu, care reprezintă PNL”, a precizat Orban, într-o declarație de presă.

Întrebat despre soluția eventuală a unui guvern minoritar susținut de PSD, liderul PNL a precizat: ”Nu există nici în ipotezele SF o asemenea soluție”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În privința lui Vlad Voiculescu, liderul PNL a spus că acesta „nu a acționat în cadrul coerent, în cadrul spiritului de echipă”.

„Decizia a fost luată astăzi. În urmă ședinței coaliției s-a încercat să se ajungă la o înțelegere și a venit picătura care a umplut paharul, ordinul secretarului de stat, emis și publicat fără știința prim-ministrului. Este să firesc să apară o anumită supărare, dar nu știu condițiile de comunicare. Din ce știu a existat o discuție Cîțu – Barna, nu știu condițiile”, a completat președintele PNL.

Politica