vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiova. Reținut de polițiști după ce și-a încălcat ordinul de protecție

Forțele de ordine craiovene au reținut, marți, un bărbat în vârstă de 51 de ani din municipiu. Acesta a încălcat ordinul de protecție, emis după ce și-ar fi amenințat în nenumărate ori mama.

„Din cercetările efectuate de polițiști, a reieșit faptul că, în cursul lunii februarie a.c., bărbatul respectiv și-ar fi amenințat mama, în vârstă de 68 de ani, împreună cu care locuia la o adresă din Craiova.

Având în vedere cele sesizate, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de amenințare și totodată au emis un ordin de protecție provizoriu, care apoi a fost confirmat de unitatea de parchet și instanța de judecată.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În cursul zilelor de 12 și 13 aprilie a.c., cel în cauză a fost depistat de polițiștii Secției 6 Poliție Craiova încălcând obligațiile impuse de instanța de judecată cu ocazia emiterii ordinului de protecție, fapt pentru care cercetările au fost extinse și cu privire la comiterea infracțiunii de încălcarea ordinului de protecție”, au transmis reprezentanții IPJ Dolj.

Bărbatul a fost reținut pentru pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunerile corespunzătoare.

Politica