sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cârțu a primit răspuns de la Poenaru!

Președintele oltenilor a lăsat să se înțeleagă că meciurile din play-off nu se vor juca doar pe teren. Antrenorul Clinceniului s-a arătat deranjat de declarațiile lui Cârțu.

Înaintea meciului cu CFR Cluj, într-un dialog cu Silviu Lung, Sorin Cârțu zicea că va fi extrem de dificil ca gruparea pe care o prezidează să se impună în campionat din cauza jocurilor de culise.
„Dacă vrei eu scriu pe o hârtie cine va fi campioană. Da, scriu pe hârtie și o desfacem la sfârșit. E greu să fie Craiova. Din păcate, e foarte greu pentru noi. Trebuie să câștigăm toate meciurile și atunci se poate întâmpla. Dar vom avea meciuri foarte grele cu anumite echipe care… Nu mai comentez, lăsați-mă, că eu și anul trecut am dat scenariul… Le-am zis și la prieteni și la cei din club, știam tot ce se întâmplă, pentru că nu era ceva care să… Hai că nu mai vorbesc. Păi, eu, când am zis, așa a fost. Ați văzut cu Viitorul? Păi și patronul a recunoscut că nu a jucat cinstit, că uite ce a făcut la partida aia. E clar. Iar eu le spusesem dinainte de a se juca. Așa și acum știu. Nu am cum să mă înșel pentru că eu le-am spus că drumurile astea pe care ei le construiesc eu le-am bătătorit de mult, le-am asfaltat.
Antrenorul Clinceniului, Poenaru, i-a dat replică lui Cârțu: „M-au supărat și încă mă supără astfel de lucruri. Vedem că se discută că noi și Botoșaniul le-am dat FCSB-ului, că deja FCSB are asigurate 12 puncte în play-off. Am citit declarația domnului Cârțu, care spunea că poate să scrie acum pe un bilețel cine va fi campioană. Am înțeles unde bătea dânsul. Mă deranjează aceste lucruri. Nu are nicio legătură cu ceea ce s-a întâmplat atunci la Liga 2, cu jucătorii pe care noi i-am împrumutat de la FCSB și ei i-au plătit, dar atunci a fost o implicare a lui Vasi Geambazi. Iar de atunci și până în prezent noi n-am mai avut nicio legătură cu FCSB-ul. Nu am avut și nici nu vom mai avea”, a declarat Ilie Poenaru, la Looksport.
În situația în care Sorin Cârțu are dreptate, echipa olteană se poate concentra pe Cupa României. Astăzi, de la ora 19, oltenii vor juca împotriva celor de la Viitorul Târgu Jiu în prima manșă a semifinalelor Cupei României.

Politica