miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tânără din comuna Albeni, bătută de iubitul cu 11 ani mai mare

O tânără în vârstă de 21 de ani, din comuna Albeni, a sunat la poliție după ce concubinul ei s-ar fi îmbătat și a bătut-o. Incidentul a avut loc în weekend, iar agresorul s-a ales cu dosar penal.

„Polițiști din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu Cărbunești au fost sesizaţi de către o tânără, de 21 de ani, din comuna Albeni, cu privire la faptul că a fost agresată de concubinul său. Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că în seara zilei de 10 aprilie a.c., un bărbat de 32 de ani, din comuna Albeni, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, ar fi exercitat acte de violență asupra concubinei sale. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de violență în familie”, infomrează IPJ Gorj.

Tot în weekend, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați prin apelul 112, de către o tânără de 27 de ani, din municipiul Târgu Jiu, cu privire la faptul că în timp ce se afla pe raza municipiului Târgu Jiu, ar fi fost amenințată cu moartea de fostul soț, de 28 de ani, din municipiul Târgu Jiu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În ambele cazuri, polițiștii au luat măsura emiterii unui ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile, față de agresori.

Politica