vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tânăr, prins de o mămică în timp ce se masturba lângă un grup de copii din Târgu Jiu

Un tânăr de 28 de ani a fost surprins de o mămică în timp ce se masturba lângă un grup de copii. Bărbatul este din județul Prahova, iar incidentul a avut loc în zona de centru a Municipiului Târgu Jiu.

Inițial, femeia a sunat la poliție, apoi a tras un semnal de alarmă pe Facebook: „Puţin mai devreme, la colţ la nr. 8 am văzut un psihopat care se uită la copii şi se masturba. Am îngheţat de frică şi silă. Era plin de copii acolo. Am sunat la poliţie, au venit imediat.. Sper că nu l-au lăsat liber. Psihopatul este tânăr, până în 30 de ani cred, înalt, slab, avea nişte pantaloni până la genunchi, o bluză de trening şi avea o parte din cap fără păr, cred că era o arsură. Am sunat la 112 şi l-am urmărit de la depărtare până au ajuns domnii poliţişti” a scris o tânără pe un grup din Târgu Jiu dedicat mămicilor.

Polițiștii l-au identificat pe bărbat. Acesta a fost amendat pentru gesturile sale, dar și pentru faptul că nu purta mască de protecție.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Un tânăr de 28 de ani, din județul Prahova, a fost sancționat contravențional de polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu cu amendă în valoare de 1500, conform Legii nr.61/1991, pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice. Totodată, tânărul a fost sancționat cu amendă în valoare de 1000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr 55/2020” a declarat Victor Tuhasu purtător de cuvânt al IPJ Gorj.

Politica