marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Prințul Philip va avea parte de o înmormântare ecologică. Sicriul, confecționat din lână

Ceremonia de înmormântare a ducelui de Edinburgh va onora interesul acestuia pentru mediu, arătat de-a lungul vieții, și va avea câteva ”note ecologice”.

Astfel, Land Rover-ul care va transporta sicriul ducelui prin terenul castelului Windsor până la capelă este un vehicul hibrid. Însuși prințul Philip a ajutat la proiectarea acestuia în 2005, scrie spotmedia.ro care citează Independent. 

Un alt aspect ecologic ar fi sicriul. Se spune că Palatul Buckingham ia în considerare un sicriu… din lână. Sicriele din lână sunt fabricate exclusiv din materiale care sunt ușor biodegradabile și sunt întărite de carton reciclat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În interior, acestea sunt căptușite cu bumbac organic, iar marginile sunt finisate cu iută.

Prințul Philip al Marii Britanii, care a murit în 9 aprilie, va fi înmormântat sâmbătă, 17 aprilie, la ora 15:00, la Capela Sf. Gheorghe din Windsor. Funeraliile vor fi televizate.

Doar 30 de persoane vor avea voie să participe la funeralii, ca urmare a restricțiilor dure impuse în contextul pandemiei.

În timp ce membri apropiați ai familiei vor fi prezenți, strănepoții Reginei ar putea rămâne acasă în timpul ceremoniei.

Boris Johnson nu va participa la slujbă pentru a permite unui alt membru al familiei să meargă în locul său.

Prințul Harry s-a întors din Statele Unite, unde locuiește în prezent, pentru a lua parte la înmormântarea bunicului său.

Politica