vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Liceenii și polițiștii din Târgu Jiu au pictat primele treceri de pietoni 3D din orașul lui Brâncuși

Mai mulți elevi ai Colegiului Național „Tudor Vladimirescu” din municipiul Târgu-Jiu au pictat primele treceri de pietoni 3D și colorate din orașul lui Brâncuși. Acțiunea a avut loc la finalul weekend-ului, când au participat și polițiștii de la Biroul de Analiză și Prevenire a Criminalității.

Este vorba despre un nou proiect care are ca scop sporirea siguranței pietonilor din oraș: treceri de pietoni cu marcaj orizontal 3D. Totodată, este vorba despre realizarea unor treceri de pietoni colorate, care să atragă atenția șoferilor și să conștientizeze cu privire la evenimentele rutiere care se pot întâmpla și pot fi evitate, dacă se circulă cu atenție.

„Iniţiativa aparţine Biroului de Prevenire din cadrul IPJ Gorj şi ne bucurăm de sprijinul Primăriei Târgu-Jiu. Astăzi, elevii de la CNTV, coordonaţi de doamna Mititica, au muncit ore în şir la prima trecere de pietoni pictată 3D din Gorj! Noi, poliţiştii, am lucrat la trecerea de pietoni colorată. Peste două săptămâni vom mai face încă două treceri de pietoni colorate, la CNTV şi pe strada Popa Şapcă, având în plan şi o colaborare cu elevii Liceului Auto pentru o trecere de pietoni de lângă unitatea lor şcolară. Le mulţumesc celor implicaţi şi îi felicit! Am avut o zi plină, mult de muncă, sper ca târgujienilor să le placă ce am realizat! Este un proiect pentru comunitate”, a spus comisarul de poliţie Ionuţ Pigui, şeful Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, potrivit adevarul.ro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica