vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 13 aprilie 2021. Scorpionul este avantajat pe sectorul muncii

Berbec

Berbecul este influențat de acest tranzit în relațiile cu cei din jur. În perioada următoarea vor avea ocazia de a-și recăpăta prestanța socială, însă trebuie să aibă în vedere un lucru: să își controleze furia cu orice preț. 

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Până pe 18 aprilie, taurul este influențat pe sectorul gândurilor. Va trebuie să nu reacționezi impulsiv la cei din jurul. În schimb, este un moment excelent pentru activități fizice și pentru competiții.

Gemeni

Gemenii sunt foarte energici astăzi și au parte de acțiune în sectorul prietenilor, asocierilor și parteneriatelor. Profitați de această stare de bine pentru a vă induce la îndeplinire toate planurile pentru astăzi.

Rac

Racii, în schimb, vor da dovadă de multă determinare pe sectorul carierei. Tranzitul Soarelui în zodia Berbec vă aduce și mai multă energie pentru toate proiectele în care sunteți implicați la locul de muncă.

Leu

Leul beneficiază de energia marțiană în sectorul studiilor și relației cu străinătatea. O să primiți vești din străinătate din partea unei persoane cunoscute și o sa fiți inspirați să începeți, poate, un curs nou.

Fecioară

Fecioara beneficiază de acest tranzit pe sectorul relației cu instituțiile statului și întâlnirii sufletului pereche. Păstrați-vă inima deschisă pentru orice oportunitate care vi se ivește în cale.

Balanță

Vești bune pentru balanțe. Astăzi au numai de câștigat în ceea ce privește relațiile de lungă durată și al căsătoriei. Tranzitul Soarelui în zodia Berbec le aduce vești bune și armonie în familie.

Scorpion

Scorpionul este avantajat pe sectorul muncii. Soarele în berbec le aduce acestor nativi energie ți vitalitate pentru a-și îndeplini toate planurile și pentru a se ridica la nivelul așteptărilor.

Săgetător

În ceea ce privește iubirea și afacerile, săgetătorii sunt cei mai norocoși, astăzi. Tranzitul Soarelui în Berbec le aduce numeroase avantanje în acest sens. Acești nativi primesc un adevărat suflu nou de energie, vigoare fizică, vitalitate, curaj și încredere în forțele proprii.

Capricorn

Soarele în zodia Berbec le poate aduce capricornilor câștiguri în ceea ce privește investițiile imobiliare, iar pe planul familiei, armonie și înțelegere deplină.

Vărsător

Vărsătorii stau foarte bine, astăzi, în ceea ce privește comunicarea. Atenție, însă la gestionarea emoțiilor. În această perioadă trebuie să acorde atenție la agresivitate.

Pești

Peștii vor avea numeroase beneficii astăzi, pe plan financiar. Tranzitul Soarelui în zodia Berbec le aduce avantaje în acest sens, într-o perioadă numai bună pentru a vă satisface anumite dorințe.

Politica