vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

PSD depune o moțiune simplă împotriva ministrului sănătății

Marcel Ciolacu, șeful PSD, a anunțat că partidul va depune o moțiune simplă împotriva ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, după scandalul generat de evacuarea pacienților de la Spitalul Foișor din Capitală.

Este a doua moțiune depusă de opoziție împotriva lui Voiculescu. 

„Am discutat astăzi în Biroul Politic Național despre situația absolut revoltătoare de la Spitalul Foișor. Am decis ca astăzi să depunem o nouă moțiune simplă împotriva ministrului sănătății. Ținând cont de gravitatea situației, cerem Biroului Permanent al Camerei Deputaților ca în această săptămână să fie dat votul pe această moțiune simplă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ministrul Vlad Voiculescu este responsabil de tot ce se întâmplă acum cu gestionarea pandemiei – nu se fac teste, mortalitatea a ajuns pe 10 mondial în România pe perioada pandemiei, poate domnul Cîțu, premierul, vrea să ajungem pe primul loc, doar asta ar justifica menținerea în continuare a domnului Voiculescu. Scuzele sale sunt penibile – să ieși și să spui că cei care au fost internați și evacuați noaptea erau fericiți pur și simplu ne demonstrează că domnul Voiculescu e gol în suflet cât și în cap.

Nu poți susține în fața românilor că pacienții care erau evacuați erau fericiți. Mai mult, am văzut zilele astea mulți lideri PNL care au cerut demisia domnului ministru. Așteptăm să vedem dacă sunt ipocriți și cer acest lucru, iar când va veni ziua votului nu vor vota moțiunea simplă a aceluiași ministru, la care ei făceau referire.

Astăzi a existat decizia, în acest moment liderii de grup poartă discuții în Parlament. Dacă ne luăm după declarațiile PNL-iștilro parlamentari, moțiunea simplă ar trebui să treacă. Dacă sunt ipocriți și una spun în spațiul public și în fața mass-mediei și alta fac în Parlament, atunci va fi mai greu să treacă această moțiune.

Am văzut că domnul Cîțu i-a cerut demisia de onoare, vom vedea dacă trece și moțiunea dacă domnul Cîțu îl preferă în continuare pe domnul Voiculescu”, a spus Marcel Ciolacu într-o conferință de presă, potrivit digi24.ro

Politica