joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Primarul din Târgu Jiu este optimist: „Dacă situația se menține, intrăm în scenariul verde”

Orașul Târgu Jiu se apropie de intrarea în scenariul verde. Infectările cu COVID-19 sunt din ce în ce mai puține printre târgujieni. La finalul săptămânii trecute, incidența cazurilor a scăzut la 1,35.

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a anunțat că marți se întrunește Comitetul Județean pentru Situații de Urgență și, dacă situația se menține, orașul pe care îl conduce va intra în scenariul verde.

„Este îmbucurător pentru că asta înseamnă din ce în ce mai puține cazuri de infectare. De altfel, din acest punct de vedere ne aflăm printre primele trei municipii din țară cu un număr foarte scăzut de cazuri. De asemenea, ne aflăm printre primele trei municipii și din punct de vedere al numărului de vaccinări. Este un semn că cetățenii din Târgu Jiu au înțeles cât de important este să revenim cât mai rapid la normal, să ne putem desfășura în liniște activitățile de zi cu zi și să ne dezvoltăm din punct de vedere economic”, a spus edilul.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Marcel Romanescu este încrezător că târgujienii vor avea un viitor mai bun, pentru că autoritățile locale au deja în vedere susținerea firmelor în demararea unor afaceri destul de mari. Astfel, la Târgu Jiu ar putea fi mai multe locuri de muncă.

„Vine și sezonul cald, municipiul Târgu Jiu intră într-un amplu proces de modernizare, ocazie cu care încurajez firmele gorjene să participe la toate licitațiile pe care le organizăm. Avem perspectiva demarării unor afaceri mari, în producție, cu un număr tot mai mare de locuri de muncă. La Târgu Jiu, lucrurile încep să arate din ce în ce mai bine. Să fim, așadar, optimiști! Vă doresc tuturor un weekend minunat!”, a mai spus primarul.

Politica