vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Groapa de gunoi din Târgu Jiu, pusă pe drumul cel bun după vizitele prefectului de Gorj

Prefectul județului Gorj, Corneliu Răducan, este prezent la fiecare vizită a organelor competente la groapa de gunoi din Municipiul Târgu Jiu. Oficialul Guvernului crede că operatorul economic se va conforma și va realiza sarcinile impuse de Garda și Agenția de Mediu.

Planul de măsuri ce trebuie aplicat la groapa de gunoi din Târgu Jiu a primit din partea autorităților un termen de 11 săptămâni pentru conformare. Corneliu Răducan spune că în urma vizitelor efectuate, la fața locului se văd schimbări în bine.

„Am vizitat, din nou, groapa de gunoi ecologic din Târgu Jiu. Este a treia vizită din cele din 11 programate. Mai sunt încă opt, sperăm ca lucrurile să fie realizate integral și tot ce și-au asumat dumnealor să fie îndeplinit. Este prima săptămână în care se putea vedea ceva concret , s-au făcut ceva pași în realizarea fizică a lucrărilor. Se văd ceva lucrări fizice, nu de mare amploare, dar există. De asemenea, se văd anumite depozite de material, aduse de cei de la Polaris. Cred că au luat în serios cele 11 săptămâni și sper să nu mă înșel. Față de vizita de data trecută, a apărut în mod concret programul de faze, programul de control, care se va face de firmă care a proiectat lucrarea, de către beneficiar, de către Inspectoratul de Stat în Construcții și către dirigintele de șantier acreditat pentru această lucrare. Ușor, ușor se văd lucrările efectuate de dumnealor”, a transmis Corneliu Răducan, potrivit igj.ro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica