vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Fată de 22 de ani, rănită într-un accident petrecut pe DJ 665 D Novaci

O fată în vârstă de 22 de ani, din comuna Baia de Fier, a fost victima unui accident petrecut pe DJ 665 D Novaci. Tânăra a fost rănită după ce șoferul mașinii în care se afla a pierdut controlul volanului.

„Polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci au fost sesizați cu privire la faptul că pe raza orașului Novaci, a avut loc un eveniment rutier soldat cu victime. Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un bărbat de 43 de ani, din comuna Bengești Ciocadia, în timp conducea un autoturism pe DJ 665 D Novaci, într-o curbă la stânga ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers părăsind partea carosabilă, după care s-a răsturnat în rigola de colectarea a apei pluviale. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea unei tinere de 22 de ani, din comuna Baia de Fier, pasager pe locul dreapta spate, aceasta fiind transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, informează IPJ Gorj.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența alcoolului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica