joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Marcel Romanescu, supărat pe unii târgujieni: „Avem și obligații, nu doar drepturi”

Primarul din Târgu Jiu a anunțat, la finalul săptămânii trecute, că în weekend va fi continuată igienizarea străzilor din municipiu. Edilul a spus că este nevoie ca străzile să rămână libere pentru ca autoutilitarele să poată interveni eficient.

„Fac un apel către cetățeni să evite parcarea autoturismelor pe bulevardul Republicii, sâmbătă dimineață și pe strada Vasile Alecsandri, duminică dimineață.  Așa cum am mai precizat, continuăm igienizarea străzilor din municipiu și avem nevoie ca acestea să rămână libere pentru ca autoutilitarele să poată interveni eficient. Voi continua să verific îndeaproape aceasta activitate care va continua în fiecare weekend. Vă doresc un sfârșit de săptămână liniștit!”, a fost mesajul inițial al primarului.

Nu toți târgujienii s-au conformat, iar primarul s-a arătat deranjat de acest lucru. Marcel Romanescu spune că cetățenii din Târgu Jiu trebuie să își amintească faptul că mai au și anumite obligații, pe lângă drepturi.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Nu toți cetățenii au înțeles să dea voie autoutilitarelor să intervină în acțiunea de igienizare de pe Bulevardul Republicii. Deși am anunțat din timp această acțiune, iar Poliția Locală a eliberat încă din seara precedentă carosabilul, sunt persoane care au preferat să ignore eforturile municipalității. De altfel, este o situație pe care o întâlnim destul de des. Trebuie să înțelegem cu toții că avem și obligații față de comunitatea în care trăim și nu doar drepturi. Pentru astfel de situații, curând, vom avea la Târgu Jiu o utilitară care va ridica autoturismele parcate neregulamentar sau care încurcă utilajele de intervenție. Celor care ne-au fost alături și au înțeles că trebuie să punem cu toții umărul la întreținerea orașului, le mulțumesc. Știu că nu le-a fost ușor, cu toate că a fost vorba de doar câteva ore.  Mâine igienizăm strada Vasile Alecsandri și repet apelul către cetățeni să nu blocheze intervenția utilitarelor. Pentru câteva ore, avem nevoie ca această stradă să fie liberă, în așa fel încât să putem interveni eficient”, a fost mesajul primarului, după igienizarea străzilor.

Politica