joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Restricţii de circulaţie la Sinaia, începând de duminică

Restricţii de circulaţie vor fi aplicate de duminică în staţiunea montană Sinaia, unde rata de infectare cu noul coronavirus este de 4,49 cazuri la mia de locuitori, relatează Agerpres.

Astfel, se va interzice circulaţia persoanelor în afara locuinţei/gospodăriei în intervalul orar 20,00 – 5,00. Excepţiile sunt deplasările în interes profesional, pentru asistenţa medicală care nu poate fi amânată, achiziţionarea de medicamente, deplasări în afara localităţilor ale persoanelor care sunt în tranzit, pentru asistenţa persoanelor vârstnice, bolnave sau deces, în aceste cazuri fiind prevăzută obligaţia prezentării autorităţilor abilitate o declaraţie pe proprie răspundere, completată în prealabil.

De asemenea, operatorii economici îşi vor desfăşura activitatea în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică în intervalul orar 5,00 – 18,00.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Conform aceleiaşi decizii, restricţii similare vor intra în vigoare în comunele Apostolache şi Talea iar în comuna Olari, unde rata de infectare este de 8,01 cazuri la mia de locuitori, noile măsuri restrictive vor fi valabile pe parcursul întregii săptămâni.

Politica