joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Pacientă moartă cu COVID în Gorj, bătută în timpul spitalizării

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu anchetează moartea unei paciente, confirmată cu COVID. Investigația a pornit după ce tatăl femeii a acuzat faptul că fiica sa a fost bătută într-un spital din Gorj, în timp ce era internată.

Tatăl acestei femei a reușit să facă și câteva filmări înainte ca aceasta să își piardă viața. Potrivit antena3.ro, femeia în vârstă de 52 de ani a decedat în luna septembrie, anul trecut, dar pentru că a fost confirmată cu SARS-CoV-2 nu i s-a mai efectuat necropsia. A fost băgată într-un sac pe care era scris COVID și înhumată după reguli stricte. Plângerea la parchet a fost depusă în luna decembrie a anului trecut, iar acum se fac cercetări.

După ce a fost internată, inițial, în spitalul din Dobrița, pacienta a fost transferată la Târgu-Jiu, pentru că starea de sănătate a acesteia s-a agravat. Tatăl femeii spune că la spitalul din Dobrița a fost legată și bătută. Conducerea spitalului din Dobrița susține că s-ar fi făcut o anchetă internă care nu a dovedit faptul că bărbat ar spune adevărul, notează sursa citată.

Policlinica Buna Vestire Craiova

foto: antena3.ro

Politica