Conecteaza-te cu noi

Actualitate

„Mega” captură a Poliţiei Locale – roaba cu gunoi

Publicat

pe

Primăria Craiova anunţă o mare şi importantă reuşită a Poliţiei Locale în cadrul unei acţiuni desfăşurate de poliţişti în ultimele 24 de ore.

De mai bine de o lună, poliţia locală este angrenată în acţiuni complexe care vizează depistarea celor care depozitează ilegal deşeuri. Astfel, după căruţe cu gunoi şi maşini cu moloz, Poliţia Locală Craiova a făcut marţi o descoperire puţin altfel. Este vorba de un cetăţean din Făcăi, care însoţit de o roabă plină cu gunoi, a fost observat de poliţiştii care n-au ezitat şi au reuşit să-l oprească pe cetăţean înainte să depoziteze ilegal întreaga cantitate de gunoi din roabă.

„În urma patrulărilor de rutină de marți, 6 aprilie 2021, polițiștii locali craioveni au depistat pe str. Ialomița din cartierul Făcăi un cetățean în timp ce arunca pe domeniul public, dintr-o roabă, mai multe gunoaie. Acestuia i-a fost confiscată roaba și a fost amendat de polițiștii locali cu 1.500 lei, conform Regulamentului de gospodărire a municipiului, aprobat prin hotărârea de Consiliu Local nr. 107/2021. De asemenea, cetățeanul va suporta contravaloarea operațiunilor de salubrizare a terenului, operațiuni ce vor fi efectuate de SC Salubritate Craiova”, conform unui comunicat de presă al Primăriei Craiova.

Continue Reading
Faceți clic pentru a comenta

LASĂ UN RĂSPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.