joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 7 aprilie 2021. Vărsătorii își dezamăgesc un bun prieten

Berbec

Nesiguranța și confuzia definesc astăzi starea în care ești. Pleacă ea repede confuzia, doar dacă alegi să-ți asculți intuiția și să o urmezi fără nicio teamă, căci te va conduce exact acolo unde trebuie și-ți va arăta și ceea e ai de făcut. Sună un prieten și ieși puțin din casă, mergi să joci un biliard, poți viziona un film sau să participi la o ieșire în grup.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Astăzi e posibil să se creeze tensiuni în familie din cauza stării de spirit. Locul de muncă îți creează stări de stres, astfel că îți descarci frustrările în familie. Detașează-te puțin, pleacă pe undeva – o scurtă călătorie te va ajuta să scapi de stres, de gânduri negre, de durere.

Gemeni

Situația ta este foarte dificilă în acest moment. Te simți abandonat, singur, exact acum, când aveai atâta nevoie de sprijin, motivație, ajutor, răspunsuri. Ești în siguranță. Ești susținut – chiar dacă vezi doar durerea ta și nici țipenie de om, niciun cuvânt de alinare, niciun motiv să îți revii. Sufletul tău este rănit, dar e foarte puternic și va rezista, va face față acestei provocări și va ști să te ducă spre fericirea pe care o meriți.

Rac

Gândește pozitiv și lasă orice problemă deoparte acum. Orice infuzie cu energie pozitivă, cu iubire și entuziasm, te va ajuta mai mult decât o vizită la psiholog. O vizită, o plimbare prin magazine… Fă orice și bucură-te de timpul tău de relaxare! Aceste ore sunt doar pentru tine. Închide telefonul, întrerupe netul și doar stai cu tine însuți. Nicio pauză nu este în zadar, nicio bucurie nu întârzie, nicio problemă nu rămâne nerezolvată.

Leu

Parcurgi o perioadă pozitivă, atât pe planul profesional, cât și sentimental. Chiar dacă ești mai pesimist de obicei, astrele sunt de partea ta. Partenerul tău ar putea veni cu idei despre o vacanță sau o excursie viitoare, lucru benefic pentru a te odihni și a lua o pauză de la rutina zilnică.

Fecioară

Nu ai nicio șansă să vezi opțiunile, soluțiile sau să primești răspunsuri. Ești mult prea nervos, prea dornic să rezolvi totul „chiar acum”, deși știi bine că graba asta a ta îți va aduce foarte multe probleme. Te sfătuim să respiri calm, să mergi acasă, să faci o baie, să dormi, să pui accentul pe relaxarea minții și odihna corpului. Dă dovadă de răbdare, ascultă-ți intuiția și așteaptă!

Balanță

Azi e posibil să apară neînțelegeri și probleme în viața de cuplu. Fiind ocupat la locul de muncă, reușești să uiți de probleme pentru un interval scurt de timp. Seara, partenerul te va surprinde plăcut, astfel că o împăcare e iminentă.

Scorpion

Iartă-te, căci tu nu ai nicio vină, nu ai greșit – nu din cauza ta se întâmplă toate în familie. Fiecare are momentele lui, durerile lui. Tu poți ajuta acum doar prin energie pozitivă, prin iubire, calm și vorbe bune – care să liniștească spiritele încinse. Renunță să mai iei vina asupra ta, pentru că încarci sufletul cu multă durere, iar ea se va revărsa în tot ce faci, în tot ce spui.

Săgetător

Ai putea spune că astăzi planetele nu s-au aliniat pentru tine, căci ai avut parte de nervi încă de la primele ore ale dimineții, dar, chiar și așa, va trebui să uiți de acest incident. Răbufnirea ta îți arată doar cât de stresat ești, cât de mult te agiți. Pentru nimic. Orice ar fi, oricum ar fi și oricât de mult ar dura, totul va fi bine.

Capricorn

Urmează să vezi rezultatele muncii, ale efortului tău, ale nopților nedormite, doar mai ai puțină răbdare, păstrează-ți optimismul și speranța într-un viitor liniștit, fericit și fără griji. Vei vedea cum totul va fi mult mai bine decât te-ai aștepta, va fi perfect și exact pe merit. Este meritul tău, este dorința ta de a arăta ce poți – fără efort, fără să aștepți ceva la schimb.

Vărsător

În prima parte a zilei e posibil să dezamăgești un bun prieten, dar colegii de la locul de muncă te vor ajuta să treci mai ușor peste această zi. Fii atent la ce vor cei apropiați ție, astfel încât să nu se creeze conflicte. Prin comunicarea cu cei din jur totul se va rezolva, așa că fii mai deschis cu cei dragi!

Pești

Relația în care ai fost până acum ți-a dat foarte multe gânduri, suferință, neîncredere și confuzie. Chiar ai nevoie de liniște, detașează-te de tot ce înseamnă trecutul tău alături de el. Te ocupi mai încolo de tot – asta dacă chiar crezi că mai merită atenția, energia și timpul tău. Oferă-ți timp pentru vindecare, pentru relaxare și reorganizarea propriei vieți.

Politica