joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bugetul Craiovei, dezbătut online. Doar o zi, pentru sugestii

Proiectul de buget al Craiovei pentru acest an va fi supus dezbaterii publice online, vineri, au anunțat reprezentanții municipalității printr-un comunicat de presă transmis miercuri seara. Timpul pe care îl mai au craiovenii pentru a depune sugestii este limitat. Oamenii își pot spune părerea online doar joi și vineri, dar vineri doar până la ora 9.

„Primăria Municipiului Craiova invită craiovenii să participe la o dezbatere publică având ca subiect prezentarea ”Bugetului de venituri și cheltuieli al Municipiului Craiova pe anul 2021”, ce va fi organizată online vineri, 09.04.2021, ora 12:00 și care va putea fi urmărită de toți cei interesați pe canalul de Youtube al instituției – Primăria Municipiului Craiova:
https://www.youtube.com/channel/UCTSGVLzrsroO5DLvCEelexA.

Proiectul de hotărâre al ”Bugetului de venituri și cheltuieli al Municipiului Craiova pe anul 2021” se află în consultare publică din data de 24.03.2021, iar cetățenii care au întrebări, propuneri sau sugestii pe marginea acestuia le mai pot transmite autorităților locale până vineri, 09 aprilie, ora 09.00, completând formularul online dedicat consultării publice de pe site-ul instituției: www.primariacraiova.ro, la rubrica ”Proiecte de acte normative supuse consultării”:  

http://eprim.ro/portal/craiova/stiri.nsf/All/9B7C903A87D3B0A2C22586A20046177F?OpenDocument.
În cadrul dezbaterii publice organizată online vineri, 09 aprilie, ora 12.00, primarul Lia-Olguța Vasilescu va răspunde întrebărilor / propunerilor / sugestiilor transmise de societatea civilă.
Având în vedere contextul epidemiologic actual al pandemiei cu coronavirus și măsurile reglementate la nivel național și local, dezbaterea publică din acest an nu poate fi organizată cu accesul fizic al cetățenilor”, anunță reprezentanții Primăriei în comunicatul de presă menționat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ei mai spun că oricine va dori însă să participe la dezbatere, se va putea conecta online pe linkul menționat în comunicat.

Politica