joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cicâldău, ineficiență la cote maxime!

Decarul oltenilor a dat două goluri în Armenia, dar România nu a luat niciun punct, a avut golul victoriei în vârful bocancului contra liderului FCSB, dar a ratat de la punctul cu var.
A fost săptămâna meciurilor nule pentru grupările craiovene din primele două ligi. Joi, echipa lui Eugen Trică a încheiat fără gol meciul de la Mioveni, primul din play-off, pentru ca duminică trupa lui Ouzounidis să repete figura la Giurgiu, împotriva celor de la FCSB. Și într-un caz și în celălalt s-a obținut un punct, care menține speranța vie. În cazul echipei din B la promovare, în cazul trupei lui Rotaru la titlu.
CSU Craiova a dominat-o în premieră, în sfârșit, pe FCSB, într-un joc în care Cicâldău a ratat un penalty, iar decarul oltenilor, Ivan și Camara l-au făcut pe portarul Andrei Vlad, fost jucător al oltenilor, omul meciului. Pe lângă evoluția excelentă, oltenii au mai avut un motiv de bucurie: Koljic a revenit pe teren după aproape 6 luni de absență.

Rotaru: „Arătăm bine. Mi-a plăcut!”
Patronul echipei craiovene a intrat după meci la ProX pentru a face o scurtă analiză a prestației angajaților săi: „Suntem bucuroși că am avut o prestație solidă, ne-am simțit puternici. Puțin frustrați că nu am reușit să luăm trei puncte. M-a bucurat revenirea lui Koljic, prestația extraordinară a lui Ivan, Vlădoiu, Vătăjelu. Andrei Ivan e marele câștig al ultimelor cinci-șase etape. Chiar ne doream să nu-l ia pe Ivan, pe Baiaram la echipa națională pentru a se putea antrena cu noi. Arătăm bine. Mi-a plăcut, adică m-am simțit bine”, a spus Rotaru.

Cârțu, în aceeași notă cu patronul: „Mi-a plăcut cum a jucat echipa!”
Într-o intervenție la DigiSport, președintele craiovenilor a spus: „Au ratat și fotbaliști mai mari decât Cicâldău de la 11 metri. Au fost meciuri când a avut ocazia să finalizeze din penalty, a făcut-o. Așa a fost decizia lui, să-și ia un elan scurt. Cu siguranță va învăța din treaba asta. E jucătorul nostru de bază și își va lua revanșa cu prima ocazie. Va avea multe meciuri în care să se revanșeze. Mie mi-a plăcut cum a jucat echipa, a fost unul dintre cele mai bune meciuri din acest sezon. Arătăm altcumva, jocul e organizat altfel, îmi dă speranțe pentru play-off”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ouzounidis: „Nu este rezultatul corect!”
Antrenorul grec consideră că balanța ar fi trebuit să se încline în favoarea elevilor săi la cum au evoluat lucrurile pe terenul de la Giurgiu: „Cred că am fi meritat să câștigăm, câteodată îți creezi foarte multe ocazii și nu reușești să câștigi, cum a fost astăzi. Au făcut un meci foarte bun jucătorii mei. Când am stat compacți în teren am controlat meciul, am avut ocazii de a înscrie, acesta a fost scopul, așa am gândit meciul, am găsit calea de a sparge pressing-ul lor, de a ne apropia de poartă. Una peste alta, sunt mulțumit de cum am jucat și îmi felicit jucătorii. Nu este rezultatul corect, am avut mai multe ocazii, au avut și ei o oportunitate sau două. Avem jucători foarte buni, și data viitoare când vom avea penalty tot Cicâldău va executa”.

Politica