Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Vâlcea. 30 de pacienți, infectați cu SARS-CoV-2, și-au petrecut noaptea în sala de primiri urgențe a Spitalului Județean

Publicat

pe

30 de pacienţi cu infecţia cu SARS-CoV-2 aşteptau, duminică seară, un loc pe secţia COVID a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Râmnicu Vâlcea, în condiţiile în care toate paturile din secție sunt ocupate.

„Aşteaptă internarea. Este vorba de lipsa locurilor de internare în secţia de boli infecţioase, nu de ATI. E vorba de pacienţi care au nevoie de internare într-o secţie de boli infecţioase şi care se va rezolva mâine dimineaţă prin eliberarea unei jumătăţi de etaj. Până atunci sunt în zona de COVID a unităţii de primiri urgenţe cu oxigen, cu paturi, cu tot ce au nevoie” , a declarat pentru News.ro managerul Spitalului Judeţean Râmnicu Vâlcea, Dan Ponoran.

Acesta a precizat că „toate persoanele care au nevoie de ATI sunt în ATI”. Spitalul Judeţean Râmnicu Vâlcea are 110 paturi alocate patologiei COVID şi 12 paturi de terapie intensivă pentru bolnavii cu această afecţiune.

„Nu avem probleme cu personalul medical în momentul de faţă”, a precizat managerul spitalului.

Continue Reading