marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Finala campionatului! „Sunt 3 puncte extrem de importante!”

Craiovenii au un moral bun după performanțele individuale reușite în ultimul meci al naționalei.

România a pierdut în Armenia cu 3-2, dar alb-albaștrii ce au evoluat sub tricolor se întorc în țară cu capul sus pentru că ambele goluri tricolore au fost creația lor. În minutul 62, Cicâldău a deviat excelent centrarea deviată trimisă de colegul său de la CSU, iar zece minute mai târziu a marcat cu capul, tot din centrarea lui Bancu. Fapt ce ar trebui să le ofere un boost moral înaintea duelului cu FCSB de duminică.
Chiar patronul Mihai Rotaru a prefațat meciul de pe Național Arena: „Sunt 3 puncte extrem de importante. Va fi spectacol, așa sper, să fie un meci frumos. Va fi încărcătură, fără discuție. Toată lumea își dorește victoria, FCSB să se distanțeze, noi să venim mai aproape, la 2 puncte, după înjumătățire”.
Într-un interviu acordat revistei LPF, Paul Papp a spus: „Meciul cu FCSB trebuie să îl privim ca pe o finală pe care trebuie să o câștigăm. Cu minte, echilibru și experiență. FCSB are o echipă destul de puternică, dar și noi, la rândul nostru, avem o echipă excelentă, o familie în adevăratul sens al cuvântului. Eu zic că avem forța să ne luptăm pentru câștigarea campionatului, dar nu ne gândim momentan la acest obiectiv. Îi lăsăm pe alții să se gândească, noi trebuie să câștigăm fiecare joc în parte și doar victoriile ne pot împinge cât mai aproape de câștigarea titlului”.
Derby-ul FCSB – CSU Craiova se joacă duminică, de la ora 20:30 pe Arena Națională.

Politica