marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Modernizarea Spitalului Orășenesc Segarcea, susținută de CJ Dolj

Consiliul Județean Dolj a răspuns solicitărilor venite din partea Spitalului din Segarcea, referitoare la sprijinirea procesului de reabilitare a acestuia.

Președintele CJ Dolj, Cosmin Vasile, a precizat că va acorda o clădire aflată în proprietatea instituției doljene către unitatea spitalicească segărceană. Astfel, cât timp va dura modernizarea spitalului, activitatea medicală va fi mutată în noua clădire pusă la dispoziție.

„Reprezentanții unității medicale ne-au solicitat sprijinul pentru găsirea unei soluții temporare de mutare a activității medicale care se desfășoară acum în cadrul Spitalului Orășenesc, pe perioada unor ample lucrări ce se vor desfășura în clădirea proprie. Spitalul urmează să fie reabilitat prin CNI,  în baza unei finanțări  de peste 10 de milioane de euro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Consilierii județeni au susținut și ei inițiativa noastră și au votat pentru aprobarea acestei hotărâri. Spitalul Orășenesc Segarcea va primi drept de administrare pe o perioadă de cinci ani, cu posibilitatea de prelungire a acestui termen. În cazul în care nu se vor face investițiile promise în următorii doi ani, imobilul va reveni în administrarea Consiliului Județean.

Dată fiind criza sanitară pe care o traversăm, considerăm oportună orice investiție în domeniul medical care să vină în sprijinul cetățenilor”, a transmis Cosmin Vasile, președintele Consiliului Județean Dolj.

Politica