miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Prinși după ce au furat șpalieri din vie

Doi bărbați din comuna Cetate au ajuns în vizorul polițiștilor, suspecți că ar fi furat sute de șapelieri metalici dintr-o cultură de viță de vie.

Furturile ar fi avut loc în perioada 8-25 martie, iar în urma unor percheziții domiciliare, polițiștii au găsit obiectele în casele celor doi bărbați.

„Poliţiştii au efectuat trei percheziții domiciliare pe raza comunelor Cetate si Poiana Mare, la locuinţele unor persoane bănuite de comiterea faptei respective.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma activităţilor desfăşurate, la un imobil din comuna Cetate au fost găsiţi 311 şpalieri metalici, iar la un alt imobil din comuna Poiana Mare, 150 spalieri metalici.

În cauză se efectuează cercetări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Calafat, în cadrul unui dosar penal deschis pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă soluţie legală”, au transmis reprezentanții IPJ Olt.

Cei doi bărbați, în vârstă de 25 și 36 de ani, au fost reţinuţi şi introduşi în Centrul de Reţinere si Arestare Preventivă al IPJ Dolj, urmând ca astăzi să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Politica