sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

FCU Craiova a scos la vânzare abonamente virtuale pentru play-off!

E nevoie de 5.000 de cumpărători pentru ca gruparea olteană să-și achite în acest sezon chiria pe Oblemenco.

Pe pagina oficială de facebook, gruparea olteană a anunțat punerea în vânzare a unor abonamente virtuale pentru meciurile din play-off de pe stadionul Ion Oblemenco.
„Fotbal Club Universitatea 1948 pune în vânzare începând de astăzi, 29 martie 2021, abonamentele virtuale pentru partidele pe care Știința le va disputa pe Stadionul Ion Oblemenco în play-off, în sezonul competițional 2020/21 al ligii a II-a. Abonamentele se pot achiziționa de pe pagina oficială de Facebook Fotbal Club Universitatea 1948 și de pe site-ul eventim.ro. Prețul unui abonament virtual este 50 RON (abonamentul este valabil pentru cele 5 meciuri disputate pe Stadionul Ion Oblemenco). Abonamentul este virtual și nu oferă acces în stadion.
Abonamentele virtuale pot fi achiziționate de către toți suporterii Fotbal Club Universitatea 1948, atât din țară, cât și din străinătate”, se arată în mesajul postat.
Chiria pe care FCU trebuie să o achite pentru fiecare meci de pe stadionul Ion Oblemenco este de 10.000 euro. Cinci meciuri, adică 50.000 euro. Prețul unui abonament este de 50 de lei, adică 10 euro. Dacă s-ar strânge 5.000 de suporteri plătitori, plata chiriei pe arena din Bănie ar fi asigurată de aceștia.
Directorul de marketing al clubului din Bănie a explicat la RadioSport 1 că nu se urmărește creșterea veniturilor clubului întrucât prețul e unul simbolic: „Noi avem un buget foarte bun și nu am făcut această inițiativă pentru bani. Vom avea un play-off capital, iar luni seară am lansat acest pachet de abonamente pentru meciurile de pe Ion Oblemenco. Aceste abonamente pot să fie achiziționate și de către suporterii noștri din străinătate, cei care nu sunt puțini. Acest abonament cred că face cinste fiecărui suporter al Universității Craiova, deoarece noi suntem Universitatea Craiova. Sper că și jucătorii noștrii, cei care au luptat pentru calificarea în play-off vor simți și ei să cumpere abonamente cum sper că și cei din Peluza Sud își vor cumpăra. Nu vreau să aud discuții că am făcut această inițiativă dintr-o nevoie sau alta de bani. Nu vreau să aud așa ceva. V-am spus mai devreme că bugetul îl aveam asigurat și este unul foarte mare. Sumele de 10 lei de meci sunt sume simbolice. Vreau să luăm și noi exemplul marilor cluburi. Bayern Munchen are peste 300 de mii de cotizanți”.

Articolul precedent
Articolul următor

Politica