miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Noile măsuri anti-COVID i-au debusolat pe târgujieni

Autoritățile au stabilit noi măsuri de protecție împotriva coronavirusului, iar mai multe persoane din Târgu Jiu nu au înțeles cum se vor aplica acestea. Primarul orașului, Marcel Romanescu, a dezvăluit că oamenii au trimis numeroase mesaje prin care au cerut detalii legate de noile reguli.

„Pentru că numeroasele schimbări în ceea ce privește măsurile anti-Covid au produs multă confuzie și suntem întrebați de tot mai mulți cetățeni în se situație ne încadrăm la Târgu Jiu, vă anunț că în cazul nostru lucrurile rămân, deocamdată, la fel”, a anunțat primarul.

Edilul a ținut să îi liniștească pe cetățeni și să le explice că la Târgu Jiu lucrurile vor rămâne neschimbate, pentru că situația nu ar fi atât de gravă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„În municipiul nostru, deși suntem în scenariul roșu, rata de infectare este sub 4 cazuri la 1000 de locuitori, ceea ce înseamnă că magazinele se închid la ora 21:00, iar circulația este permisă până la ora 22:00. De asemenea, sălile de sport și fitness rămân deschise. Cinematografele, teatrele, sălile de jocuri de noroc și restaurantele sunt închise, fiind permisă doar activitatea teraselor, iar cei care ies din casă în intervalul orar 22:00 – 05:00 au nevoie de o declarație pe propria răspundere”, a informat Marcel Romanescu.

Politica