Falimentul Termo Craiova, pe masa consilierilor locali. Se caută soluții

Termo Craiova a intrat în faliment. Consilierii Locali se văd miercuri, de la ora 15:00, pentru a găsi soluții pentru gestionarea situației la nivel de oraș.

Primul punct de pe ordinea de zi va fi legat de aprobarea Studiului de oportunitate privind alegerea modalității de atribuire a contractului de delegare pentru serviciul public de alimentare cu energie termică în sistem centralizat, în municipiul Craiova.

Hotărârea implică aprobări pentru:

Policlinica Buna Vestire Craiova

Studiul  de  oportunitate  privind  alegerea modalității  de  gestiune  a serviciului de alimentare cu energie termică în municipiul Craiova, prevăzut în anexa care face parte integrantă din prezenta hotărâre.

Alegerea gestiunii directe, ca modalitate de gestiune pentru serviciul de alimentare cu energie termică în sistem centralizat, în municipiul Craiova.

Mandatarea Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Termis Dolj să atribuie în numele si pe seama unităților administrative membre, contractul de delegare  al  serviciului  de  alimentare  cu  energie  termică  în  sistem  centralizat, prin gestiune directă, către operatorul regional S.C. Termo Urban S.R.L.

Încetarea efectelor Hotărârilor Consiliului Local al Municipiului  Craiova  nr.170/2012  referitoare  la  aprobarea  contractului  de concesiune încheiat între Consiliul Local al Municipiului Craiova şi S.C. Termo Craiova S.R.L., având ca obiect bunuri aparţinând domeniului public şi privat al municipiului  Craiova, cu  modificările și completările  ulterioare și  nr. 256/2012 referitoare la aprobarea contractului de delegare a gestiunii serviciului public de alimentare cu energie termică din municipiul Craiova.

Primarul  Municipiului  Craiova, prin  aparatul de  specialitate, Serviciul Administraţie  Publică  Locală,  Direcţia  Servicii  Publice,  S.C.  Termo  Urban S.R.L.  și  Asociația  de  Dezvoltare  Intercomunitară  Termis  Dolj  ar urma să ducă  la îndeplinire prevederile acestei hotărâri.

Populare

Recomandări

Marius Licuț, craioveanul campion la skandenberg, calificat la European

Marius Licuț, craioveanul cunoscut și pentru talentul la detailing...

Minoră din Olt, dispărută de Ziua Copilului

Update:În urma activităților de căutare, minora a fost identificată...

FRF a sesizat Departamentul Antifraudă, după acuzele lui Mititelu

FRF a sesizat Departamentul de Integritate şi Antifraudă în...