vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Evaluare Națională 2021. Elevii doljeni au susținut simularea la matematică

  Astăzi, 30 martie 2021, s-a desfășurat proba scrisă la Matematică din cadrul simulării examenului de Evaluare Națională 2021.

 Potrivit unui comunicat de presă, în județul Dolj, în urma finalizării probei, s-au centralizat următoarele date:

  • 83,22% – Procentul de prezență al elevilor
  • 30 de unități școlare au înregistrat un procent de prezență de 100%.

Simularea probei scrise la Matematică s-a desfășurat cu asigurarea tuturor măsurilor igienico-sanitare, de prevenire și protecție, pentru evitarea îmbolnăvirii cu virusul SARS-Cov 2, conform prevederilor Ordinului Comun, nr. 3235/93/2021 al Ministerului Educației și al Ministerului Sănătății, cu modificările și completările ulterioare. Examenul s-a desfășurat fără incidente și tentative de fraudă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Rezultatele obținute la simulare nu vor fi publice. Acestea sunt analizate la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ în care s-au desfăşurat aceste simulări, prin discuţii individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, şedinţe cu părinţii, precum şi la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptării unor măsuri pentru îmbunătăţirea performanţelor şcolare.

Notele obţinute la simulările naţionale nu se trec în catalog. Prin excepţie, la solicitarea scrisă a elevului, notele obţinute la simulările naţionale pot fi trecute în catalog.

Politica