joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Accident grav la Bălăneşti. Doi tineri au murit

Doi tineri cu vârste de 16 şi 18, din comuna Scoarţa, au murit în noaptea de luni spre marți, într-un accident cumplit. Aceștia s-au răsturnat de mai multe ori cu maşina în care se aflau. Incidentul a avut loc pe DN 67 Bălăneşti.

În mașină erau patru tineri. Doi dintre aceştia au murit, iar ceilalţi doi au fost răniţi. Potrivit poliţiştilor, autoturismul cu care se deplasau victimele ar fi lovit, într-o curbă, un alt autovehicul.

„Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că un tânăr de 18 ani, din comuna Scoarţa, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67 Bălăneşti, din direcţia comunei Scoarţa către municipiul Târgu Jiu, într-o curbă la dreapta ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 41 de ani, din comuna Prigoria, după care s-a răsturnat în afara părţii carosabile. În urma impactului a rezultat decesul a doi tineri de 16 şi 18 ani şi rănirea altor doi tineri de 17 ani, toţi din comuna Scoarţa, pasageri în autoturismul condus de tânărul de 18 ani, şi rănirea unui bărbat, de 31 de ani, din comuna Prigoria, pasager în celălalt autoturism. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 0,04 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul conducătorului auto de 18 ani şi negativ pentru bărbatul de 41 de ani”, a spus Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Persoanele rănite au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

foto: adevarul.ro

Politica